Bermain Loteri Kanada

Bermain Loteri Kanada

Loteri Kanada menawarkan 2 loteri nasional dan 5 loteri wilayah. Dua permainan kebangsaan, Lotto 6/49 dan lotto Super 7, tersedia untuk seluruh Kanada. Permainan ini memberikan jackpot yang lebih besar daripada permainan Provinsi kerana ia dimainkan oleh lebih ramai orang. Akibatnya, jackpot boleh meningkat lebih cepat dan lebih tinggi daripada permainan lain. 5 loteri wilayah yang menyediakan banyak permainan menarik untuk warga masing-masing ialah: Atlantik Kanada, British Columbia, Ontario, Quebec dan Kanada Barat pragmatic demo indonesia.

Bermain Lotto 6/49

Salah satu permainan Loteri Kanada yang paling popular dan menguntungkan ialah Lotto 6/49. Pada tahun 2005 ia membayar jackpot rekod $54.3 Juta! Tiket Lotto 6/49 hanya berharga $2 dan memberi peluang untuk memenangi berjuta-juta! Untuk bermain Lotto 6/49 anda hanya memilih enam nombor dari medan 1 hingga 49. Jika anda memadankan walaupun 2 nombor anda dan bola bonus, anda menerima hadiah wang tunai! Lukisan Lotto 6/49 diadakan setiap hari Rabu dan Sabtu malam selepas 8:00 malam CT.

Bermain Super 7

Satu lagi permainan Loteri Kanada yang menarik ialah Super 7, yang dikenali sebagai permainan Lotto Jumaat besar Kanada! Super 7 hanya berharga $2 dan memberi anda peluang untuk memenangi berjuta-juta dolar. Rekod Super 7 jackpot sebanyak $37.8 telah dimenangi pada tahun 2002. Anda juga boleh membayar satu dolar tambahan untuk menambah EXTRA hari Jumaat untuk peluang memenangi hadiah utama $250,000. Untuk bermain Super 7, anda hanya memilih tujuh nombor daripada 1 hingga 47. Jika anda memadankan sekurang-kurangnya 3 nombor, anda menang! Lukisan Super 7 diadakan setiap hari Jumaat selepas 8:00 malam CT.

Bermain Loteri Wilayah

Kesemua 5 Loteri Wilayah mengambil bahagian dalam kedua-dua loteri kebangsaan serta menyediakan loteri menarik mereka sendiri. Atlantic Canada menawarkan 10 permainan loteri yang menarik untuk anda mainkan. British Columbia menawarkan 6 permainan menarik untuk memastikan anda berseronok! Ontario menyediakan 13 permainan yang hebat untuk anda mainkan. Western Canada menyediakan 7 permainan yang hebat untuk memastikan anda berseronok. Dan mendahului senarai, Quebec menawarkan 23 permainan loteri yang menakjubkan, jadi anda tidak akan pernah bosan!

Membeli Tiket Loteri Kanada

Jika anda tertarik dengan permainan Loteri Kanada ini tetapi tidak tinggal di Kanada, lihat laman web loteri Kanada rasmi. Pada masa ini loteri Kanada kini membenarkan penjualan tiket loteri dalam talian. Ini boleh menjadi kesulitan yang serius bagi mereka di wilayah Utara yang selalunya mesti melakukan perjalanan jauh untuk sampai ke peruncit loteri terdekat. Mudah-mudahan Kanada akan memberikan penduduknya keupayaan untuk membeli tiket lotto dalam talian dalam masa terdekat.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *